Bolognese

Bolognese

€ 7,50
(650 g = € 7,50)
Niet op voorraad

Beschrijving

Bolognese is de Italiaanse pastasaus die we allemaal kennen. Rijpe tomaten en hoog- waardig rundvlees van Black Angus-koeien afkomstig van Landgoed Noordenhoek (Deil) of Black Angus Vervoorn (Hellouw) geven deze saus een unieke en volle smaak. Serveer Bolognesesaus met pasta of gebruik de saus in een overheerlijke lasagne.

Tip van de chef:
Maak ook eens je eigen pasta! Dit is hele- maal niet moeilijk of tijdrovend, want met de juiste ingrediënten en wat oefening is de pasta sneller klaar dan je denkt. Bekijk ook het filmpje op ChefBert.nl! Eet smakelijk!Ingrediënten: Tomaat, rundvlees (25%), ui, prei, wortel, knoflook, zout, kruiden, suiker, rundvlees-extract, zonnebloemolie, maltodextrine, specerijen, citroenzuur.

Allergenen: Kan sporen van gluten, lactose, ei en mosterd bevatten. Dit product is bereid in een ruimte waar ook pinda’s en noten worden verwerkt.

Houdbaarheid: Ongeopend ten minste houdbaar tot: zie onderzijde. Droog en donker bewaren.

Bereiding: Verwarm het gerecht gedurende minimaal 10 minuten in een pan op middelhoog vuur. Blijf voorzichtig roeren. Voeg naar behoefte water toe. Niet opnieuw verhitten.